Σάββατο 29 Μαρτίου 2008

Ο κλέφτης

Ο τύπος έβλεπε τηλεόραση (εξ ού και οι θόρυβοι) κάποια πορνοταινία και συγχρόνως έπαιζε το πουλί του, στο χέρι πρέπει να το είχε και το τρομπάριζε, δεν φαινόταν απο εκεί που στεκόταν. Κρύος ιδρώτας την περιέλουσε, να τρέξει στη κουζίνα ήθελε που είχε αφήσει το κινητό της, να πάρει το 100 και συγχρόνως κύτταζε το χέρι του άντρα να το παίζει. Κατέβηκε σιγά-σιγά όλα τα σκαλιά, έτσι κι αλλιώς η μοκέττα έπνιγε τα βήματά της..απαλά τοίχο-τοίχο κατευθύνθηκε πρός τη κουζίνα..με το ένα μάτι της να κυττάει τον άντρα απο το πλάϊ..θεέ μου τι μακριά που ήταν η πούτσα του, μακριά και λεπτή, της ήρθε να βάλει το χερι στην κυλόττα της, κρατήθηκε, περιπλανήθηκε η ματιά της στη τσόντα όπου 3 νέγροι κουτούπωναν μία ξανθιά..

Χώθηκε στη κουζίνα, άρπαξε το κινητό και σχημάτισε τον αριθμό της αστυνομίας..μόλις είπε δύο κουβέντες, ένα μαύρο χέρι της το άρπαξε και συγχρόνως την έσπρωξε πρός τον τοίχο..τσίριξε και κατόρθωσε να ξεφύγει πρός τις σκάλες.. την κυνήγησε..θέε μου. θεέ μου να ξεφύγει.

Ευτυχώς μπουρδουκλώθηκε στο παντελόνι του, με νεύρα και βρίζοντας το έβγαλε στο λεπτό και γυμνός και καυλωμένος την πέτυχε στο 5ο σκαλοπάτι, την άρπαξε απο τη νυχτικιά και της την κατέβασε σκίζοντάς την μέχρι κάτω. Η κοπέλλα παραπάτησε και έπεσε πάνω στα σκαλιά. Ο άνδρας σφύριξε όταν τα γυμνά και στρουμπουλά της καπούλια ξεπρόβαλαν απο το κυλοτάκι της, το οποίο απο το τράβηγμα της είχε μπεί μέσα, τσάφ έβαλε τις παλάμες του απο κάτω, την βούτυξε απο τα βυζιά και την ακινητοποίησε. Βίαια την σήκωσε ώστε να γονατίσει πάνω στα σκαλοπάτια, στάθηκε πίσω της και της ζύμωσε ξανά τις ρώγες ενώ της δάγκωνε το σβέρκο… Ανατριχίλες άρχισαν να τη ζώνουν, απο την καύλα ή το φόβο, δεν ήξερε ακόμη. Εν τούτοις τσίριξε “βοηθεια, βοήθεια”!

Κόλλησε το πέος του πάνω στα καπούλια της, το χέρι του το ένα κινήθηκε πρός το λαιμό της, της ψιθύρισε στ’ αυτί .” αν ξαναφωνάξεις..θα σε πνίξω”, άρχισε να τον τρίβει πάνω της, η γλώσσα του μπήκε στο αυτί της.. πόσο την καύλωνε αυτό.. αχ νάξερε..τα χέρια της ανοιγόκλειναν.. κοντανάσαινε ενώ ο κλέφτης συνέχιζε να τη μπατσίζει με το πέος του..μέχρι πού κλάκ με μία σπρωξιά την έρριξε μπρούμυτα στα σκαλιά και της τον έχωσε ολόκληρο στο πουλί, έφτασε μέχρι τη μήτρα της και γύρευε να μπεί και μέσα.

”Τι σκρόφα που είσαι, εχεις καυλώσει μόνο με την ιδέα ότι ένας άγνωστος διαρρήκτης σου ξεσκίζει τη τρύπα. Κουφάλα θα σε κάνω, μπρός πίσω μωρή άμα τελειώσω..θα σέρνεσαι. Θα παρακαλάς. Θα σε γυμνάσω εγώ καλά.” Και πράγματι, για τις επόμενες ώρες τον είχε μπάσει-βγάλει πολλές φορές σε όλες της τις τρύπες. Πρώτα στο στόμα για να γλυστράει και μετά πότε στη μία, πότε στην άλλη.

Το πρωϊ της Κυριακής τους βρήκε αγκαλιασμένους πάνω στο χαλί της κρεββατοκάμαρας. Βρώμικους, ιδρωμένους αλλά ευτυχισμένους. Απαλά του χαϊδεψε τα μαλλιά και σηκώθηκε. Εκανε ένα ντούς γιατί κολλούσε ολόκληρη απο σπέρμα και κατέβηκε κάτω να φτιάξει προωινό και για τους δυό τους.

Αλλη μία φαντασίωσή της είχε πραγματοποιηθεί.

Τετράδια ηδονής

Fantasy sexy world for ADULTS ONLY 18+

Δεν υπάρχουν σχόλια: