Τετάρτη 14 Μαΐου 2008

Rowan Atkinson - Mr. Bean

Rowan Atkinson Sebastian γεννήθηκε στις 6 Ιανουαρίου 1955, στο Newcastle-upon-Tyne, Ηνωμένο Βασίλειο, στην Ella Μαΐου και Eric Atkinson. Πατέρας του ανήκει ένα αγρόκτημα, όπου μεγάλωσε με τους δύο μεγαλύτερα αδέρφια, Ρούπερτ και Rodney. Παρακολούθησε Newcastle University και το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, όπου κέρδισε βαθμούς ηλεκτρολόγου μηχανικού. Εκείνη την εποχή, γνώρισε σεναριογράφος Richard Curtis, με την οποία έγραψε και εκτελούνται κωμωδία revues.
Αργότερα, ο συν-έγραψε και εμφανίστηκε στο "Δεν την Εννέα η ώρα Ειδήσεις" (1979), η οποία ήταν μια τεράστια επιτυχία και spawned αρκετά μεγαλύτερες πωλήσεις βιβλίων. Είναι μια διεθνής κέρδισε Emmy Award και η βρετανική Όσκαρ για το «Καλύτερο Πρόγραμμα Light Entertainment του 1980." Κέρδισε το "British Academy Award" και πήρε το όνομά του "BBC Προσωπικότητα της Χρονιάς" για τις επιδόσεις σχετικά με την «Δεν την Εννέα η ώρα Ειδήσεις" (1979).

Atkinson επίσης εμφανίστηκε σε αρκετές ταινίες, συμπεριλαμβανομένων των νεκρών στις Time (1983), Pleasure στο Her Majesty '(1976) (TV) (γνωστός και ως "Monty Python Συνάντηση Πέρα από το Περιθωριακοί"), ποτέ ξανά δεν Ποτέ μην Say (1983), και τα ψηλά Guy ( 1989). Έπαιζε "Ο κ. Bean" στην τηλεοπτική σειρά, "ο κ. Bean" (1990), αλλά, εκτός από το ότι και "Δεν την Εννέα η ώρα Ειδήσεις" (1979), έχει εμφανιστεί και σε πολλές άλλες σειρές όπως το "The Black Προσωπική "(1983) και" Αστεία Business "(1992), κ.ά.

τίποτα δεν απολαμβάνει καλύτερα από ό, τι γρήγορα αυτοκίνητα. . Υπήρξε παντρεμένος με Sunetra Sastry από το 1990, και έχουν δύο παιδιά, το όνομα Benjamin και Lily.


Διαθέτει άδεια χρήσης βαρέων οχημάτων.

Κατέχει διάφορα γρήγορα αυτοκίνητα (Aston Martin Vantages, κ.λπ.).


Γράφει άρθρα για ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ (ένα βρετανικό περιοδικό αυτοκινήτου).

Εκπαίδευση: Πανεπιστήμιο του Newcastle, Newcastle, UK (ηλεκτρολόγου μηχανικού)? Oxford University, Oxford, UK (ηλεκτρολόγου μηχανικού)

Αγώνες (αλλά και συντρίβεται) του Aston Martins στην Aston Martins ιδιοκτήτες κλαμπ σειρά.

πηγή www.imdb.com

Rowan Atkinson

Δεν υπάρχουν σχόλια: